گردهمایی دانشجویان رشته کامپیوتر

به همت انجمن علمی دانشجویی کامپیوتر معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ با توجه به حضوری شدن دانشگاه و حضور دانشجویان در دانشگاه مراسمی با عنوان دورهمی دانشجویی ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰ رشته کامپیوتر در روز دوشنبه ۲۹ فرودین ماه ۱۴۰۱ در سالن مرحوم کاظمی آشتیانی دانشگاه علم و‌ فرهنگ برگزار شد.

در این دورهمی با حضور مهمانان دکتر رضوانیان و سرکار خانم نجفی مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با موضوعات دانشگاه و محیط های دانشجویی و چالش های آن در جمع دانشجویان در سالن مرحوم کاظمی آشتیانی برگزار گردید.

در این برنامه ضمن تاکید بر فعال سازی مجدد انجمن های علمی دانشجویی اعلام گردید انتخابات انجمن های علمی دانشجویی در اردیبهشت ماه برگزار میگردد.

از دیگر برنامه های این گردهمایی پرسش و پاسخ دانشجویان و اهداء یادبود به شرکت کنندگان بود.